Le Noble


In de vanouds bekende herberg in villastijl В«Den DuiverВ» met kern van 1719, dat men met respect voor traditie tot restaurant heeft verbouwd, wordt u omarmd in het comfort van vandaag met een subtiele toets naar het verleden.

In dit landelijk kader gaat Hicham en zijn team creatief aan de slag met een keuken die streeft naar het essentiГ«le: lichtheid in combinatie met de smaak en de textuur van het beste wat het seizoen te bieden heeft.
Hicham combineert lokale producten met een internationale toets en verrast u met een bord met een ongekende rijkdom van smaakcombinaties.

Hicham balafrej


Hicham balafrej genoot zijn opleiding aan de hotelschool Ter Duinen te Koksijde. Na leerrijke stages bij hostellerie Le fox in De Panne en de vroegere ten Bogaerde te Koksijde, besloot hij om terug te keren naar Gent om onmiddellijk aan de slag te gaan in het restaurant van de grote chef Danny Horseele, waar hij zijn passie en de liefde voor het vak verder ontwikkeld heeft. Na 2 jaar als keukenchef bij Allegro Moderato, besloot hij uiteindelijk om zijn droom te verwezenlijken.